Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantie Zeeland

Een vakantie in Zeeland op een plek waar u heerlijke stranden, winkels en uitgaansmogelijkheden heeft? Dan komt u al snel uit op Renesse. Maar het gezellige toeristendorp op Schouwen-Duiveland heeft meer voor u in petto. Het dorp is omgeven door bossen en natuurlijk de mooie duinen, maar er zijn ook tal van bijzondere bezienswaardigheden in de omgeving. Daarbij heeft Renesse een heerlijk vakantiepark, van waaruit u zo het strand met de blauwe vlag oploopt. Een ideale plek voor vakanties in Zeeland waarbij u wilt genieten van zon, zee en strand, maar ook als u andere plannen heeft.

Vanuit het vakantiepark zo naar het strand

Een vakantie in Zeeland is een perfecte locatie voor alle leeftijden en vakantiepark Soeten Haert biedt uitstekende accommodaties om hier volledig te kunnen genieten. Door de vele zonuren die Zeeland heeft, is de kans op aangenaam weer het hele jaar door aanwezig. Vanuit bungalowpark Soeten Haert kunt u zo het strand oplopen. Het vakantiepark ligt aan de rand van Renesse, omgeven door bos, duin en strand. Toch ligt het ook op korte afstand van het gezellige centrum van Renesse, u fietst er zo naartoe. Heeft u geen fiets meegenomen? Geen probleem, deze kunt u gewoon huren op het vakantiepark. Het is een sfeervol familiepark met comfortabele accommodaties voor maximaal acht personen. Sommige accommodaties zijn geschikt voor mindervaliden. Er zijn geschakelde en vrijstaande bungalows en allemaal zijn ze compleet ingericht. Sommige hebben zelfs een infraroodsauna. Het park heeft verschillende faciliteiten, waaronder een minimarkt en een Kids Club met Koos Konijn. En er is gratis wifi.

Ontdek onze accommodaties

Activiteiten voor alle seizoenen

Natuurlijk heeft het vakantiepark ook genoeg mogelijkheden voor waterpret. Met het strand met de vele watersportmogelijkheden voor de deur komt de liefhebber van water niets te kort. Als gast van Vakantiepark Soeten Haert heeft u tijdens uw vakantie in Zeeland ook gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs van Roompot Beach Resort. Dat betekent dat er dus in alle maanden van het jaar volop van het water genoten kan worden.

Ontdek onze faciliteiten

Vakanties in Zeeland zijn vakanties met water

Bij vakanties in Zeeland staat het water altijd centraal. Dat kan ook bijna niet anders met zoveel water in de directe omgeving. Veel uitstapjes die men vanuit Renesse kan maken, hebben dan ook met water te maken. Bijvoorbeeld het indrukwekkende Watersnoodmuseum, de Museumhaven in Zierikzee of een leuke zeehondensafari. Dan is er nog het paradijs voor alle activiteiten die met water en actief bezig zijn te maken hebben: Brouwersdam Active Lakesite met zijn schitterende ligging in de fraaie natuur. Maar natuurlijk kunt u ook de historische steden zoals Zierikzee bezoeken of een bezoek brengen aan de indrukwekkende Deltawerken. Bekijk de stadswallen van het gezellige Hulst of eet lekker verse vis in de haven van Veere. Molens, kerken en zelfs kastelen, Zeeland heeft het allemaal. Ook voor kinderen is er genoeg te doen en te ontdekken, zoals verschillende indoor speelplekken, het familiepark Mini Mundi of het Deltapark Neeltje Jans.

Ontdek de omgeving
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.