Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Waterpret

Rondom Vakantiepark De Soeten Haert vindt u genoeg mogelijkheden voor urenlang pret aan of in het water. Strand, zwembad of allebei: het is allemaal mogelijk in de prachtige omgeving. Lees snel verder voor meer informatie!

Stranden

Mooi weer betekent strandweer! Kies een mooi plekje, spreid uw handdoek uit en geniet van de zon op uw huid. Vergeet de zonnebrand niet! Vanaf Vakantiepark De Soeten Haert staat u binnen tien minuten lopen op het strand. Strand Kijkduin bevindt zich slechts vijfhonderd meter van ons vakantiepark en is uitermate geschikt voor families en watersporters. Het strand is goed bereikbaar voor mensen die gebruik maken van een rolstoel. Speciale strandrolstoelen zijn beschikbaar bij de strandtenten en overige bedrijven in de omgeving. Op de website van de VVV ziet u een overzicht van bedrijven waar u een strandrolstoel kunt huren. De stranden van Renesse zijn onderscheiden met de Blauwe Vlag. De Blauw Vlag is een milieuonderscheiding die garant staat voor zwemwater van uitstekende kwaliteit en een goed schoongehouden strand. Openbare douches, toiletten en afvalemmers zorgen voor dat extra beetje gemak. Paarden zijn van 15 mei t/m 15 september alleen toegestaan tussen 19:00 en 10:00. Honden zijn het gehele jaar toegestaan maar dienen tussen 10:00 en 19:00 wel aangelijnd te zijn. Betaald parkeren in de periode 1 april t/m 1 november.

Zwembad

Is het weer minder gunstig of wilt u gewoon een dagje ontspannen in het zwembad? Ook dat is mogelijk! Hoewel er op Vakantiepark De Soeten Haert geen zwembad is, zijn er in de omgeving voldoende mogelijkheden voor een dagje zwembad. Als gast van De Soeten Haert heeft u gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs van Roompot Beach Resort (ca. 25 km). Vooral wanneer u (kleine) kinderen heeft is het zwembad op Roompot Beach Resort een echte aanrader. Hier beleven u en de kids uren waterpret in het golfslagbad met een reuzeglijbaan, jetstream, buitenzwembad, en apart kinderbad met speeltoestel.