Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Omgeving

Vakantiepark De Soeten Haert is gelegen aan de rand van de bekende badplaats Renesse op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Een ideale bestemming voor uw volgende vakantie, want niet alleen ons vakantiepark, maar ook de omgeving heeft een heleboel te bieden. U vindt hier een afwisselend natuurlandschap met bos, duin en strand, maar er zijn ook tal van leuke dorpjes en steden in de omgeving. De stranden van Renesse hebben een Blauwe Vlag, een Europees kenteken voor schone en veilige stranden. Ga eens lekker eten in de vele restaurants in de omgeving en proef heerlijke Zeeuwse specialiteiten zoals een pannetje mosselen of bezoek het strand aan de Brouwersdam voor een dagje surfen, zeilen, of andere watersportactiviteiten. Gaat u liever een dagje cultuur snuiven of shoppen? Dan brengt u een bezoekje aan de historische steden in de omgeving, zoals Middelburg, Goes of Zierikzee. Er is hier genoeg te doen!

Wilt u tijdens uw verblijf op Vakantiepark De Soeten Haert een leuk uitstapje maken, maar heeft u geen idee wat u moet gaan doen? Bekijk dan hieronder alle mogelijke uitstapjes en maak uw keuze!

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.