Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De Soeten Haert scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 5.621 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Voor een baby-special vind ik de woning slecht onderhouden ten aanzien van de veiligheid (ontbrekende en kapotte stopcontact beveiligers, kapot ledikant) Ook is er op dit gebied weinig bijzonders/extras ten aanzien van een niet-baby-special. Er was bijvoorbeeld geen prullenbak aanwezig (voor vieze luiers) in de baby slaapkamer en het ledikant en box is niet in hoogte verstelbaar (onhandig met jonge babys) en erg ouderwets.

Het park was echter erg prettig (rustig), de accomodatie groot genoeg, een fijne locatie en erg vriendelijke en behulpzame medewerkers!

Naam: Versteeg
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We hebben een heel fijn lang weekend gehad. Het was alleen heel erg jammer dat ik eerst moest gaan schoonmaken. De keuken was niet schoon, het servies was niet schoon, de ramen en deuren waren heel vuil. Onder de bedden en bank lag ook nog rotzooi, waaronder een kassabonnetje van 4 december 2021. De wc heb ik schoongemaakt voor zover dat lukte met allesreiniger, onder de spoelrand zat gewoon aangekoekte ontlasting. Bij de receptie heb ik aangegeven dat het huisje niet schoon was, dat het servies niet compleet was en dat er een kuil gegraven was bij het terras. Er is aangeboden om het huisje nog schoon te maken, terwijl we er in zaten. Dit aanbod heb ik afgeslagen omdat ik het belangrijkste al zelf had schoongemaakt. Er is nog wel iemand van de technische dienst geweest om te kijken naar de koelkast, want die sloot heel moeilijk. Als het huisje schoon was geweest hadden we een dikke 10 gegeven!

Naam: Bouw
Datum: 12 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben een fijn verblijf gehad in een mooi park en met ruime huisjes die er goed uit zien. Veel beter dan we gewend zijn van onze eerdere ervaring met Roompot (katjeskelder). Veel kastruimte ook, alleen klemmen veel kasten een beetje en misten we een kastje in woonkamer voor spelletjes. Een verplaatst nachtkastje werkte daarvoor wel prima. Alleen de inkijk van andere huisjes is groot, iets van vitrage daarvoor zou fijn zijn geweest.

Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Park ligt dicht bij het strand wat heel fijn is! Er is genoeg ruimte in huis en de badkamer en keuken zijn dik in orde. In de tuin van het huisje heb je weinig privacy, dat is wel jammer. Maar verder een prima verblijf gehad

Naam: Nathalie Kroes Clement
Datum: 11 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 10 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

vooral de lage prijs en de accomodatie waren prima

Naam: Anoniem
Datum: 10 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het was heerlijk. Een heel fijn huisje en op loopafstand van het strand. We waren bang voor geluid van de buren vanwege de geschakelde huisjes, maar we hebben niets gehoord. Top!

Naam: Anoniem
Datum: 10 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Fijn verblijf in een mooi huisje. Na defect werd het binnen een half uur opgelost. Super. Voldoende speeltuinen, mooi gelegen aan zee.

Naam: Henk Koelewijn
Datum: 10 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Heerlijk relaxt weekje gehad in prachtige omgeving met prima voorzieningen ondanks Corona en fijn verblijf - kortom: we hebben ervan genoten

Naam: Bnm Pelgrom
Datum: 10 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wat een mooi park, heerlijk gelegen zo dicht bij het strand. Heerlijk kunnen genieten van de rust, ruimte en echt weer even vakantie kunnen vieren. Nu nog de restaurants en winkels open en het zal nog leuker worden.

<