Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De Soeten Haert scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 6.179 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Naam: C.L.E. van den Heuvel
Datum: 03 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Prima park lekker dicht bij zee.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 02 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

mooi rustig en groen park .dicht bij verschillende grote plaatsen en het strand .Het huisje wat wij hadden was op zich goed maar er zaten toch wel schimmel strepen in de badkamer en dat toont niet fris en het zou prettig zijn als er viltjes onder de eetkamer stoelen kwamen, want dat maakt een ongelofelijke herrie ook bij de buren vandaan

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 02 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

kom al meerdere jaren op dit park, tevreden met huisjes en de ligging bij de zee

Naam: John Van Loveren
Datum: 02 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Van buitenkant goed uitziende bungalows en park in zijn algemeenheid. Binnen de bungalow zijn updaten schilderwerk en schoonmaak aan verbetering toe.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het park is in de laatste 1 - 2 jaren zeer verbeterd. Toch zijn er nog punten, die verbeteringswaardig zijn:
- bij aankomst was het verblijf niet schoongemaakt, hoewel de in- en uitschecktijdenjuist in betrekking hiertoe uitgebreid zijn (nu in 16:00uur, uit 10 uur)
- het schoonmaakequipment was niet in orde, ik mag verwacht eigenlíjk, dat dit gecontroleerd wordt
- op bezwaar werd wel meteen gereageerd, maar eigenlijk zou bezwaar overbodig moeten zijn

Naam: Richard Dumez
Datum: 01 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Spijtig dat ons vakantiehuis niet gepoetst was; het was anders prima gelegen

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wij zijn er nu 4 keer geweest. Fantastisch park en ligt buiten het drukke Renesse en lekker dicht bij het strand.
Gewoon een net park.
De huisjes mogen iets sfeervoller worden ingericht. Is nu een beetje saai.
Wij willen een extra pluim aan de technische dienst geven. Ze waren super snel en de monteur was super aardig.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wederom een heerlijke vakantie gehad. Jammer dat de 4 persoonshuisjes geen ligbad hebben. Kom volgend jaar graag weer terug voor de 4e keer op een rij

Naam: W.H.M. Roelofsma
Datum: 30 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Ligging park en vriendelijkheid mensen prima.
Meubilair en onderhoud slecht , ijskast ging niet dicht.

Naam: WP IJsselstein
Datum: 30 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

In bungalow 59 mis ik in de keuken een lichtpunt. Als het straks nog vroeger donker wordt is het moeilijk koken in die hoek. je ziet geeneens of de afwas wel schoon is. Voorheen hing er een spotje maar die is weggehaald en nu zit daar
een afdekplaatje.Verder hangt er boven de eettafel een lamp van 40watt, lezen of puzzelen is ook een beetje moeilijk. Heb er zelf tijdelijk maar een lamp van 60 watt in gedaan . voor de rest ziet het er mooi uit. Nieuwe badkamers en toiletten, heel mooi!