Reviews

De Soeten Haert scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 6.409 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi park op prachtige locatie. Huisje aan de rand op loopafstand van strand. Voorr je rust ga je naar dit park

rating-pie

Naam: Max Verhoeven
Datum: 27 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Zeeuwse vriendelijkheid en Zeeuwse duidelijkheid!

We hebben een heerlijke midweek gehad!
Januari is voor ons DE maand voor de Soetenhaert.
Rustig met zowat een privéstrand 🙂

Dankjulliewel!

rating-pie

Naam: Jacqueline Canters
Datum: 27 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Keurig huisje, goed schoon, vriendelijk personeel, snelle service. Jammer dat je in het restaurant niet kan dineren, alleen snacks

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Mariella Nouwen
Datum: 25 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het huisje was netjes ingericht met meubels van deze tijd. Bank zat lekker. WiFi was erg snel.
In beide badkamers bij de douche veel kalk. De schoonmaak kan daar beter.
De keukenkasten kunnen beter gecontroleerd worden er lagen nog etenswaren van de vorige vakantiegangers.
Het was rustig op het park en ook bij de huisje erg fijn.
In het restaurant konden wij alleen friet en pizza bestellen, omdat de chef er nog niet was dit om 17.45. Raar onder etenstijd.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

In de winter een rustig en net park.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heel fijn verblijf gehad, heerlijk rustig. Super attent op de dag van aankomst was ik jarig en stond er een attentie voor mij klaar, top!👍

rating-pie

Naam: M De Jonge
Datum: 24 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Prima park kan wel merken dat je in een huisje zit waar honden welkom zijn hoop dingen zijn versleten voor de rest Prima park personeel zeer vriendelijk en behulpzaam

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

vriendelijkheid van jullie medewerkers

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid