Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De Soeten Haert scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 7.047 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
rating-pie

Naam: M Govers
Datum: 07 december 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Rust en bijtanken ­čśâ

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 december 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 december 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 december 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Nous adorons venir chez vous, juste dommage pour la propret├ę du logement qui aurait besoin d├¬tre rafra├«chit

rating-pie

Naam: W Schut
Datum: 05 december 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We hebben genoten op het park
Het huisje was schoon en groot
De ligging was goed , dicht bij het strand
Loop afstand van het strand en strandpaviljoen
We waren met 7 pers

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 december 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi comfortabel huis. Dichtbij zee !

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 december 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: A F Wener
Datum: 04 december 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 december 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Rustig gelegen, grote huisjes, ordelijk en proper park

rating-pie

Naam: Johan
Datum: 04 december 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heel fijn weekend gehad! Speciale dank aan de medewerkster die zondagavond rond 20.30 zo gastvrij was om onze sleutel uit de bak te halen omdat de auto niet wilde starten. Dankzij haar konden we binnen op de Anwb wachten. Enorm fijn en vriendelijk.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.