Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De Soeten Haert scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 6.013 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Ad Brekelmans
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooi en schoon park. Fijn huis. Gastvrij personeel.

Naam: P Breedveld
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We kwamen maandagavond laat aan…het huisje vloer lag vol hondeharen ..we waren 21.30 uur binnen dus zelf stofzuiger erdoor..badkamer was heel smerig!! Ik heb echt met chloor het rooster onder de douche schoon gemaakt en nog overwogen om het de volgende dag aan de receptie te laten zien..zo zo smerig..
Daarnaast was de kookplaat zwaar beschadigd…schokkend om te zien..
Dat maakte dat ik geen klacht heb ingediend..daar is geen kruid tegen gewassen..mensen die zo om gaan met andermans
spullen…
Maar oprecht schoonmaak was rampzalig…

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

aks slechtziende was het donker in de bungalow een schemerlamp verder was alles prima

Naam: Yvonne van Velzen
Datum: 25 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Een heel fijn park met leuke huisjes in een mooie omgeving.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: A van Heijst
Datum: 24 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Sfeervol park, vriendelijke en service gerichte medewerkers.

Naam: Anonilmem
Datum: 22 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Leuk park niet groot vlak aan zee.
We hadden een sgm huisje 8 pers
Als het goed weer is heerlijk vertoeven maar als het regent en je moet met 8 pers heel de dag binnen zijn is het vrij klein .
De keuken inventarisatie is niet veel voor 8 pers er waren bijv maar 6 vorken en dat was met meerdere dingen
Verder leuk huisje met wasmachine

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Prima

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Zeer goede vakantie gehad
Wel weinig keukengerief aanwezig
Over het algemeen zeer vriendelijke personeel buiten 1 dame in het restaurant die zeer onvriendelijk onze bestelling opnam (kan ook zijn dat ze een slechte dag had) maar daardoor maar 1 keer gaan eten in het resto want het eten was prima.

<