Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

De Soeten Haert scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1.921 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.5
  • Gastvrijheid
    8.9
  • Kindvriendelijkheid
    8.5
  • Onderhoud
    7.6
  • Schoonmaak
    7.3
  • Service point
    8.9
  • Vakantieverblijf
    7.9

Bekijk 1.921 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 mei 2024

het was een rustgevende vakantie.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024

Algemene indruk zeer goed

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Clemens Zewald
Datum: 17 mei 2024

Park om terug te komen. Goede uitvalsbasis voor de omgeving te verkennen zowel met de auto en fiets of wandelend.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: K. Koetsveld
Datum: 17 mei 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 mei 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Esther
Datum: 14 mei 2024

Wat een gezelligheid op dit park! We waren net aangekomen en zaten op het terras, er was live muziek dus we zijn lekker blijven hangen. Het animatieteam kwam even een praatje maken.

We hadden jarige kinderen dus Koos kwam langs in ons huisje met cadeautjes. Wat een verassing!

Het animatieteam had leuke activiteiten waar onze kinderen met plezier aan mee hebben gedaan!

Het park ziet er keurig uit!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 mei 2024

Leuk park dicht bij zee.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Anja Mentens
Datum: 13 mei 2024

Het huisje was niet behoorlijk gepoetst. De kasten binnenin waren nog vuil. Op de vloer lagen nog kruimels van koeken. De commode was bovenop ook nog vol met stof. En binnenin ook. De ramen waren ook vuil en aan de buitenkant hingen ze vol met spinnenwebben.

Het was handig geweest moest er in de douche iets aanwezig zijn om de spullen op te zetten. Zoals het douchegerief. Alsook haakjes voor handdoeken op te hangen was zeer handig geweest.
In de douche beneden stond heel de vloer onder water na het douchen. Boven viel het nog redelijk mee.

Op de kamer was het fijn geweest om wat meer opbergmogelijkheden te hebben en eventueel een stoel ofzo om wat kleren op te leggen.

De speeltuin mocht ook meer gericht zijn naar kleinere kindjes want onder 6 jaar kan je niet echt op de speeltuigen.

De minimarket mag ook zeker dubbel zo groot. Zodat er wat meer keuze is en meerdere producten.

Voor de rest vonden we het wel aangenaam verblijven en ook best wel rustig. Fijn dat er wat animatie is voor de kinderen. Ook leuk dat de kinderen hun bordje van Koos mee naar huis mogen nemen als je iets gaat eten in het restaurant.

  • Algehele verblijf
    6
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    5
  • Schoonmaak
    4
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024

Super vriendelijk ontvangst,
Bungalow netjes
Komen hier al jaren. Mooie uitstraling

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 mei 2024

Hele fijne vakantie gehad. Huisje was netjes en ruim. Personeel erg vriendelijk.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.