Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over uw verblijf, over het vakantiepark of over andere onderwerpen? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op uw vraag er al tussen. Mocht u na het lezen van de antwoorden nog steeds vragen hebben, dan verwijzen wij u graag door naar ons contactformulier. Hier kunt u vrijblijvend al uw vragen stellen.

Algemeen

De wifi code vind je aan de buitenkant van het keukenkastje, boven de magnetron.

Aanreizen kan op vrijdag tot 20.00 uur en op maandag tot 17.00 uur. Wanneer je verwacht buiten de openingstijden van het Service point aan te komen, zouden wij het op prijs stellen als je even contact met ons opneemt.

Accommodatie

Nee, je dient jezelf bij aankomst melden bij het Service point. Hier ontvang je de sleutel waarmee je het vakantieverblijf in kunt. Bij vertrek kan je de sleutel bij het Service point inleveren.

Faciliteiten

Nee, op Vakantiepark De Soeten Haert is geen zwembad. Je kunt terecht op Roompot Beach Resort (ongeveer 25 kilometer verderop). Het zwembad op Roompot Beach Resort is groot en heeft spannende glijbanen en andere waterattracties, wat het perfect maakt voor een uitje met de kids.

Ja, op het park is een fietsverhuur beschikbaar. Via Mijn Roompot kun je een fiets bijboeken. Natuurlijk kun je ook ter plaatse een fiets huren.

Op het park zelf zijn geen strandrolstoelen te huur. Bij de strandtenten en overige bedrijven in de omgeving kan je wel terecht voor een strandrolstoel.

De openingstijden van de faciliteiten kun je hier bekijken.

Omgeving

De kern van het dorp Renesse bevindt zich op ongeveer 3 kilometer afstand van Vakantiepark De Soeten Haert. Daar is ook een supermarkt aanwezig. Deze is gelegen aan de Wilhelminaweg 1.