Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over uw verblijf, over het vakantiepark of over andere onderwerpen? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op uw vraag er al tussen. Mocht u na het lezen van de antwoorden nog steeds vragen hebben, dan verwijzen wij u graag door naar ons contactformulier. Hier kunt u vrijblijvend al uw vragen stellen.

Algemeen

De Wi-Fi code kunt u vinden aan de buitenkant van het keukenkastje boven de magnetron.

Aanreizen kan op vrijdag tot 20.00 uur en op maandag tot 17.00 uur. Wanneer u verwacht buiten de openingstijden van de receptie aan te komen, zouden wij het op prijs stellen als u even contact met ons opneemt.

Accommodatie

Nee, u moet uzelf bij aankomst melden bij de receptie. Hier krijgt u een sleutel waarmee u uw vakantiewoning in kunt. Bij vertrek kunt u deze sleutel hier ook weer inleveren.

Faciliteiten

Nee, op Vakantiepark De Soeten Haert is geen zwembad. U kunt terecht op Roompot Beach Resort (ongeveer 25 kilometer verderop). Het zwembad op Roompot Beach Resort is groot en heeft spannende glijbanen en andere waterattracties, wat het perfect maakt voor een uitje met de kids.

Ja, op het park is een fietsverhuur beschikbaar. Tevens kunt u tijdens uw boeking al een of meerdere fietsen bijboeken, zodat u ervan verzekerd bent dat de fietsen bij aankomst voor u klaarstaan.

Op het park zelf kunt u geen strandrolstoelen huren. Bij de strandtenten en overige bedrijven in de omgeving kunt u wel terecht voor een strandrolstoel. Op de VVV-website kunt u meer informatie vinden over strandrolstoelen in Renesse.

De openingstijden van de faciliteiten kunt u hier bekijken.

Omgeving

De kern van het dorp Renesse bevindt zich op ongeveer drie kilometer afstand van Vakantiepark De Soeten Haert. Tevens kunt u daar een Jumbo supermarkt vinden. Deze is gelegen aan de Wilhelminaweg 1.

<