Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aankomst en vertrek

Alle informatie rondom aankomst, verblijf en vertrek op Vakantiepark De Soeten Haert.

Algemeen

Parkeren

U kunt uw auto parkeren nabij het vakantieverblijf. U mag alleen in de daarvoor bestemde parkeervakken parkeren en niet op het gras.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden en te parkeren op de extra parkeerplaats bij het recreatieveld op het park.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op vrijdag tot uiterlijk 20.00 uur en op maandag tot 17.00 uur. Komt u aan na sluitingstijd van de parkreceptie, dan kunt u tot 21.00 uur terecht in het eetcafé ernaast. Komt u niet op vrijdag of maandag aan, dan verzoeken wij u tijdig contact op te nemen met de receptie via telefoonnummer 0031 (0)111 460 606. U kunt dan een afspraak maken voor het afhalen van uw sleutel.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat u vóór 18.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang zwembad

Alle gasten van De Soeten Haert hebben gratis toegang tot subtropisch zwemparadijs De Roompot in Kamperland en zwembad Zeeland Village in Scharendijke. U kunt uw toegangskaarten tijdens openingsuren bij het zwembad verkrijgen.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, asbak, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. Vertrekt u op een tijdstip dat de parkreceptie gesloten is, dan kunt u de sleutel deponeren in de brievenbus die bevestigd is aan het hoofdgebouw. 

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborgsom in rekening brengen van € 65,/€ 115, per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

<