Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 februari 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 februari 2024

Leuk verblijf, direct aan strand en zee ideaal voor mensen die hiervan houden. Echt de moeite waard, ook al kunnen de huisjes hier en daar een likje verf kunnen gebruiken.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: M.H.E. Donlou
Datum: 16 februari 2024

In zijn geheel tevreden ...wij komen graag weer terug .

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: J.J. De Knegt
Datum: 16 februari 2024

We hebben genoten samen met onze vrienden, heerlijk rustig park, top gelegen aan het strand. Super vriendelijk personeel, echt top!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Julia Nuijten
Datum: 16 februari 2024

Het was wederom een genot om op het vakantiepark te zijn. We kijken er naar uit om weer te gaan boeken op het park. Tot snel weer en bedankt voor alles. Groeten, familie Nuijten

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: G Peeters
Datum: 16 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Philippe Mandeville
Datum: 16 februari 2024

We hebben weer eens een fantastisch verblijf gehad. Ik heb bijzonder veel woorden van lof over de medewerkers: voor ons was het thuiskomen

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 februari 2024

We hebben een fijn verblijf gehad! Fijn park en huis.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 februari 2024

Fijn park. Rustig op het moment van verblijf.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.