Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 juli 2024

Prima

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    2
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Johnny Esmeijer
Datum: 01 juli 2024

We hadden de sleutels ingeleverd en het huisje netjes achtergelaten. Omdat het mooi weer was zijn we nog even lekker gaan fietsen.
Toen we terug kwamen zagen we een monteur met een nieuwe kookplaat is huisje inlopen. Wij hem vragen wat is er gebeurd, daar de kookplaat nog heel was toen we vertrokken.
Hij vertelde dat de schoonmaak gemeld dat deze stuk zou zijn gemaakt door de huurder.
Samen is de monteur met ons naar de receptie gegaan om dit recht te zetten. Wij hebben de kookplaat niet kapot gemaakt. Verantwoordelijk is hoogstwaarschijnlijk de schoonmaak zelf.
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Komen hier al jaren en hebben alweer voor volgend jaar geboekt.
Groetjes Ria en Johnny

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Anna
Datum: 01 juli 2024

Slechte ervaring

Het huisje was vies, haren en vieze vlekken in het bad, vensterbanken waren smerig, er was veel versleten de deur krukken waren los en kapot, veel dingen waren beschadigd, zag er smoezelig uit, thee kopjes waren nog vies, een deel van het tuinmeubilair stond bij een ander huisje, de tuinstoelen waren kapot, zodat je met je kleding ertussen bleef zitten. We hebben geklaagd bij de receptie tot drie keer toe. Ze zullen er aktie op ondernemen maar dat maakte onze beleving en de hoeveelheid geld wat wij hebben moeten betalen er niet beter op.

rating-pie
Naam: Andre Gruwier
Datum: 28 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2024

Zalig weekend gehad
Dankuwel voor de goede werking

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2024

Goed
Maar mis alleen wat plankjes in de badkamer bij de wastafel en in de douche om mijn droogmetica neer te zetten

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2024

Heerlijk We zijn dit jaar voor de 25e keer op een roompot vakantie park

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Heidi
Datum: 24 juni 2024

Hele fijne ligging en gemoedelijkheid op het park.
De huisjes vinden wij verder prima, alleen de hygiene laat helaas al jaren te wensen over en het lijkt er zeker niet beter op te worden.
Desondanks komen wij nog steeds ivm de andere pluspunten, maar ik houd er rekening mee dat ik minimaal bij aankomst een half uur moet poetsen :(

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    4
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Ilse
Datum: 24 juni 2024

Heel fijn. Huisje makkelijk bereikbaar, leuk ingericht, lekker vlak bij het strand, rustig park, vriendelijke medewerkers

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 juni 2024
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.