Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiepark Zeeland

Vakantieparken in Zeeland zijn omringd met alles wat een vakantie zo leuk maakt. Zee, strand, bossen, gezellige dorpen en fraaie steden, u komt het allemaal tegen tijdens een verblijf in een bungalowpark in Zeeland. Ook Vakantiepark Soeten Haert is ideaal gelegen als het gaat om het fraaie en veelzijdige Zeeland te ontdekken. Het familiepark ligt in het gezellige dorp Renesse en aan de kust. Vanuit het vakantiepark loopt u zo naar het strand en ook naar het centrum van het dorp. In Renesse valt altijd wat te beleven. Tal van leuke winkels, gezellige terrassen en uitgaansgelegenheden zorgen hier voor wat leven in de brouwerij. Maar ook als u wilt genieten van rust en ruimte zit u prima op dit vakantiepark in Zeeland. Met het bos naast de deur en de comfortabele accommodaties kunt u heerlijk ontspannen.

De schitterende omgeving van de vakantieparken in Zeeland

U kunt natuurlijk ook op de fiets stappen en de schitterende natuur gaan bekijken rondom het vakantiepark in Zeeland. Deze provincie is de provincie van het water, maar ook van de bloemdijken en polders. Het is een uniek landschap om op de fiets te verkennen en als u geen fiets heeft meegenomen kunt u die gewoon huren op het vakantiepark. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes die u de mooie stukjes van Zeeland laten zien. En hoe bijzonder is het als u aan de ene kant de zeeschepen voorbij ziet varen en aan de andere kant de polder inkijkt? Maar u kunt ook vanuit het Soeten Haert bungalowpark in Zeeland historische steden bezoeken, zoals Goes en Middelburg. Of een uitstapje maken naar de Museumhaven in Zierikzee.

Ontdek de omgeving

Waterpret in overvloed

Natuurlijk betekent een verblijf in bungalowparken in Zeeland ook genieten van het strand en de vele watersportmogelijkheden. Het familiepark Soeten Haert ligt vlakbij het Noordzeestrand en de stranden van Renesse hebben de felbegeerde blauwe vlag. Hier kunt u genieten van de vele zonuren die Zeeland heeft. Maar ook als het weer even tegenzit zijn er genoeg mogelijkheden voor waterpret. De gasten van vakantiepark Soeten Haert kunnen gratis gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs van Roompot Beach Resort. Het paradijs voor de watersporters en de actievelingen is natuurlijk het Brouwersdam Active Lakesite. Ga ook eens het water op, bijvoorbeeld voor een zeehonden safari, de kinderen zullen het geweldig vinden.

Ontdek de faciliteiten

Puur genieten op het vakantiepark

Het Soeten Haert bungalowpark in Zeeland is een ideale locatie voor gezinnen of groepen tot maximaal acht personen. De bungalows zijn compleet ingericht, sommige hebben zelfs een infraroodsauna of zijn geschikt voor mindervaliden. Ze hebben allemaal gratis wifi. Ook zijn er speciale bungalows ingericht in de Koos Konijn stijl, de mascotte van de Kids Club van het park. Op het park zijn eetgelegenheden en een minimarkt, maar ook gratis sport- en animatieactiviteiten. Dus ook op het park hoeft niemand zich te vervelen. Tijdens een verblijf in de bungalowparken in Zeeland kunt u voor 100% genieten van een heerlijke vakantie. Gezellige steden en dorpen, een fraaie natuur, sportieve mogelijkheden en rust en ruimte, het is er allemaal.

Ontdek onze accommodaties
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.