Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Weekendje weg Zeeland

Lekker een weekendje weg naar Zeeland en genieten van de kust, de mooie steden en de gezellige dorpen. Maar ook van de bloemdijken en de polders. Zeeland heeft een uniek landschap waar u tijdens uw weekendje weg in Zeeland van alles kunt beleven. Het kan hier zomaar gebeuren dat u aan de ene kant de zeeschepen voorbij ziet varen en aan de andere kant de weidse polders inkijkt. Maar een weekend weg in Zeeland is ook genieten van de gezelligheid, de verse vis en de vele bezienswaardigheden. Eigenlijk heeft Zeeland alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf inclusief de vele zonuren die de provincie heeft.

Renesse ontdekken tijdens een weekend weg in Zeeland

Renesse is een perfecte plek voor een weekendje weg in Zeeland. Hier heeft u alles bij de hand. Een levendige badplaats met veel leuke winkels, gezellige restaurantjes en terrassen en zelfs tal van uitgaansgelegenheden. Maar Renesse is ook omringd met een schitterend bos- en duingebied. Renesse ligt op Schouwen-Duivenland aan de Noordzeekust. De heerlijke stranden hebben de blauwe vlag en dit keurmerk geeft aan dat ze schoon en veilig zijn. Hier kan men genieten van de zon, de zee en het strand. Of dat nu met hoge temperaturen is of met iets minder weer, het is altijd fijn om op het strand te zijn. Vakantiepark Soeten Haert ligt ook vlak bij de zee en bij Renesse. Maar ook het bos en de duinen zijn op loopafstand. U kunt vanaf het park dus werkelijk alle kanten op tijdens een weekend weg in Zeeland. Van hieruit kunt u de fraaie omgeving gaan ontdekken, er zijn hier fiets- en wandelroutes genoeg. Als u dat op de fiets wilt doen en u heeft geen fiets meegenomen dan huurt u die gewoon op het vakantiepark.

Ontdek de omgeving

De verschillende bungalows

Vakantiepark Soeten Haert heeft verschillende faciliteiten die een weekendje weg in Zeeland extra leuk maken. Er zijn eetgelegenheden, een minimarkt, een Kids Club en sport- en speelvelden. De comfortabele accommodaties zijn vrijstaand of geschakeld en hebben allemaal gratis wifi. Er zijn bungalows voor mindervaliden, voor mensen met huisdieren, kindvriendelijke bungalows en zelfs accommodaties met een privé sauna. Op het park is ook een oplaadpunt voor elektrische auto’s. De gasten van vakantiepark Soeten Haert hebben gratis toegang tot het subtropische zwemparadijs van Roompot Beach Resort.

Ontdek onze accommodaties

Leuke uitstapjes maken in de omgeving

Uitstapjes maken vanuit het vakantiepark dat kan natuurlijk ook. Wat dacht u van een dagje naar de historische stad Middelburg en hier het imponerende stadhuis en de abdij bezoeken? Of misschien heeft u altijd al een keer de indrukwekkende Deltawerken willen zien? De kinderen zullen het Deltapark Neeltje Jans geweldig vinden, maar eigenlijk is dat leuk voor het hele gezin. Ook een bezoek aan het Watersnoodmuseum of een zeehonden safari is de moeite waard. Voor sportieve activiteiten kunt u terecht bij de Brouwersdam Active Lakesite. Hier kan iedereen zich uitleven als het gaat om een actieve dag vol watersport. Surfen, suppen, zeilen, waterjumpen en nog veel meer.

Ontdek onze faciliteiten