Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiepark Renesse

Vakantieparken in Renesse zijn een heerlijke bestemming voor de vakantiegangers die graag alles in de buurt hebben. Hoe prettig is het als u een vakantie kunt doorbrengen in een bungalowpark in Renesse wat omringd is door bossen en een schitterend duingebied, maar ook op korte afstand van een levendige badplaats ligt? En als u dan ook nog tal van aantrekkelijke bezienswaardigheden en mogelijkheden voor leuke uitstapjes en activiteiten heeft, dan lijkt het compleet. Maar het sfeervolle Soeten Haert vakantiepark in Renesse heeft nog meer, het ligt namelijk direct aan de Noordzee, op loopafstand van het mooie strand van Renesse. Renesse en haar omgeving zijn dus zeer gevarieerd, waardoor iedereen hier met volle teugen kan genieten. Of u nu op zoek bent naar rust en ruimte of dat u graag wat vertier in de buurt heeft, in Renesse zit u altijd goed.

Een sfeervol bungalowpark voor alle leeftijden

De bungalowparken in Renesse zijn een heerlijke plek voor iedereen die graag geniet van de vele zonuren die Zeeland heeft. Dit kan op de stranden van Renesse met de Blauwe vlag of als u een van de mooie wandel- of fietsroutes volgt. Maar natuurlijk kan dat ook op een van de gezellige terrassen van Renesse of bij uw comfortabele accommodatie. Er zijn vrijstaande of geschakelde bungalows voor alle leeftijden. De kinderen zullen de kindvriendelijke vakantiewoningen in de Koos Konijn stijl geweldig vinden, maar er zijn ook bungalows die geschikt zijn voor mindervalide gasten. Iedere bungalow is comfortabel ingericht en heeft gratis wifi, sommige hebben ook een privé sauna.

Ontdek onze accommodaties

Genoeg vermaak voor iedereen in elk jaargetijde

Op het vakantiepark zijn verschillende faciliteiten die een vakantie nog leuker maken. Zo is er bijvoorbeeld de Kids Club waar Koos Konijn zich regelmatig zich laat zien, maar er zijn ook sport- en speelvelden en speeltuinen. Daarnaast heeft het bungalowpark in Renesse een eigen minimarkt, fietsverhuur en eetgelegenheden. Gratis zwemmen kunnen de gasten van vakantiepark Soeten Haert in het subtropisch zwemparadijs van Roompot Beach Resort. Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van de waterpret bij de bungalowparken van Renesse.

Ontdek onze faciliteiten

Leuke uitstapjes vanuit de vakantieparken in Renesse

Vakantiepark Soeten Haert heeft ook een ideale ligging als het gaat om leuke uitstapjes maken. U kunt bijvoorbeeld naar de fraaie historische steden zoals Zierikzee en Middelburg. Maar er zijn ook nog tal van andere leuke steden en dorpen. En natuurlijk mogen we Renesse zelf niet vergeten. Renesse is een levendige badplaats met veel uitgaansgelegenheden, leuke winkels en gezellige terrassen. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd in Renesse. Ook de sportieve vakantieganger heeft voldoende te ontdekken in deze regio. De watersporter mag zeker Brouwersdam Active Lakesite niet overslaan. Hier vindt men talloze activiteiten op en rondom het water in een schitterend gebied. Natuurlijk is een bezoek aan de Deltawerken ook een indrukwekkende ervaring en de hele familie kan genieten van het Deltapark Neeltje Jans. Sla ook het Watersnoodmuseum niet over als u in een vakantiepark in Renesse verblijft.

Ontdek de omgeving
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.