Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Last minute Zeeland

Een last minute naar Zeeland, dat kan voor niemand een straf zijn. Zeeland met zijn vele zonuren, zijn 650 kilometer aan kustlijn met schitterende stranden is voor veel mensen een favoriete bestemming. Dat is niet voor niets want last-minutes in Zeeland zijn ook echt voor iedereen leuk. Zowel voor de strandgenieter als voor de cultuurliefhebber, voor jong en oud, voor de sportieveling en de rustzoeker. Zeeland heeft alles in huis om er een heerlijke vakantie van te maken en zeker als men dan ook nog eens in een leuk vakantiepark verblijft. Zowel op als rondom het vakantiepark valt zoveel te ontdekken, dat u hier waarschijnlijk graag nog een keertje terugkomt.

Last minutes in Zeeland in het gezellige Renesse

Het vakantiepark Soeten Haert is zo’n geweldig vakantieverblijf voor een last-minute in Zeeland. Het is gelegen aan de Noordzeekust en omgeven met bos en duinen. Het familiepark ligt in het levendige Renesse en hierdoor loopt of fietst u zo naar het gezellige centrum van Renesse. Hier is bijna altijd wat te doen. Leuke winkels, gezellige restaurantjes en terrassen, maar ook tal van uitgaansgelegenheden. Renesse is een echte badplaats, met alles wat daarbij hoort en meer, want de stranden van Renesse bezitten de felbegeerde blauwe vlag. Het 17 kilometer lange strand is onderverdeeld in familiestranden, natuurstranden en watersportstranden. Voor de kust kunt u regelmatig de zeehonden spotten, maar u kunt natuurlijk ook op een zeehonden safari gaan.

Ontdek de omgeving

Comfortabele accommodaties voor ieder reisgezelschap

Het vakantiepark Soeten Haert heeft verschillende typen geschakelde en vrijstaande accommodaties voor maximaal acht personen. U kunt dus met de hele familie of een vriendengroep kiezen voor een last minute in Zeeland. Er zijn speciale kindvriendelijke bungalows en ook accommodaties die geschikt zijn voor mindervaliden. Misschien kunt u zelfs nog kiezen voor de bungalows met een privé sauna. In sommige accommodaties kan ook de hond mee tijdens een last-minute in Zeeland. Alle vakantieverblijven zijn comfortabel, compleet ingericht en hebben wifi. Het vakantiepark heeft verschillende faciliteiten, zoals fietsverhuur, eetgelegenheden, sport- en speelvelden en een speciale Kids Club. Het kan zomaar gebeuren dat Koos hier even langs komt. Voor de waterpret kunnen de gasten van de Soeten Haert bungalows gratis gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs van Roompot Beach Resort.

Ontdek onze accommodaties

De omgeving ontdekken tijdens last-minutes in Zeeland

Voor de kinderen valt er tijdens de last minutes in Zeeland genoeg te beleven. U kunt bijvoorbeeld uitstapjes maken naar het leuke en leerzame Deltapark Neeltje Jans. Maar ook het Klimbos Zeeuwse Helden is een aanrader. Musea zijn er genoeg in de omgeving, zoals het indrukwekkende Watersnoodmuseum. Ook de beroemde Deltawerken mogen eigenlijk niet overgeslagen worden. En de sportievelingen moeten zeker een keer een bezoek brengen aan het activiteitencentrum Brouwersdam Active Lakesite. Het is gelegen in een schitterende natuur. Door middel van de vele fiets- en wandelroutes kunt u ook deze schitterende natuur ontdekken, maar als u liever een historische stad bezoekt dan zijn Middelburg en Zierikzee zeker de moeite waard.

Ontdek de faciliteiten