Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Eten & drinken

  • Eetcafé / bar
  • Snackbar

Bij een vakantie hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken. Begin 2020 is het centrumgebouw vernieuwd, waardoor ook onze Kitchen & Bar een make-over heeft gekregen. Bij de selfservice Kitchen & Bar bent u aan het juiste adres voor een heerlijke maaltijd of een drankje aan de bar. Bestel aan de counter een gerecht en haal het op wanneer het klaar is. Voor kinderen bereiden we speciale altijd-goed gerechten. Heeft u geen zin om zelf te koken, maar wilt u liever wél in uw eigen vakantiewoning eten? Bij de Kitchen & Bar kunt u ook iets afhalen. Belegde broodjes en andere koude gerechten haalt u af bij de Grab & Go. Lekker én makkelijk!

Bekijk de menukaart

's Ochtends genieten van verse broodjes bij het ontbijt? Bij de Market kunt u elke ochtend verse, warme broodjes kopen. Zeker zijn van uw keuze? Vooraf bestellen kan ook. De broodjes liggen dan vanaf 08.30 uur voor u klaar.

Wilt u ook de laatste ochtend van uw vakantie feestelijk maken? Geniet dan van een heerlijk vertrekkersontbijt. Vraag bij de Guest Service naar de mogelijkheden.