Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Eten & drinken

  • Eetcafé / bar
  • Snackbar

Bij een vakantie hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken. Begin 2020 is het centrumgebouw vernieuwd, waardoor ook onze Kitchen & Bar een make-over heeft gekregen. Bij de selfservice Kitchen & Bar ben je aan het juiste adres voor een heerlijke maaltijd of een drankje aan de bar. Bestel aan de counter een gerecht en haal het op wanneer het klaar is. Voor kinderen bereiden we speciale altijd-goed gerechten. Heb je geen zin om zelf te koken, maar wil jij liever wél in je eigen vakantiewoning eten? Bij de Kitchen & Bar kun je ook iets afhalen. Belegde broodjes en andere koude gerechten haal je af bij de Grab & Go. Lekker én makkelijk!

Bekijk de menukaart

's Ochtends genieten van verse broodjes bij het ontbijt? Bij de Market kun je elke ochtend verse, warme broodjes kopen. Zeker zijn van je keuze? Vooraf bestellen kan ook. De broodjes liggen dan vanaf 08.30 uur voor je klaar.

Wil je ook de laatste ochtend van je vakantie feestelijk maken? Geniet dan van een heerlijk vertrekkersontbijt. Vraag bij de Guest Service naar de mogelijkheden.

<