Reviews

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Ik kom hier vaak. Vriendelijke mensen, leuke uitstraling, voel me er thuis.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

gezellig verblijf in bungalow , zowel badkamer boven als beneden ,dicht bij strand aanrader en komen zeker terug .

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Jurgen van Tichelen
Datum: 16 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Yvette Plantema
Datum: 16 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heerlijke weekend gehad, ruimte voor 8 personen was heel goed. Bedden waren goed en heel fijn dat we met de hele familie in 1 huisje konden. Enige opmerking is dat de kasten in de keuken en woonkamer en koelkast opnieuw afgesteld moeten worden ( ze klemmen). Was onze 2de keer en jullie zien ons zeker terug! Wat een geweldige omgeving voor lange wandelingen door de bossen en duinen en op het strand. Tot ziens en bedankt!!

rating-pie

Naam: Jh De De Roos
Datum: 15 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Jammer dat het park niet goed verlicht is in de avond

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Prima park als je van wandelen houdt. Lekker rustig

rating-pie

Naam: Yoerie van den Berg
Datum: 14 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben een ontzettend fijn verblijf gehad! Ondanks dat de reviews op internet minder goed waren over de schoonmaak vond ik dat het huisje er schoon uitzag. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar! Als ik dan toch een beetje moet klagen haha dan is het de verlichting in het park in de avond, veel lantaarnpalen deden het niet waardoor het best wel donker was

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wij hebben een fantastisch weekend gehad op jullie park.
Huisje was prima ook de inrichting prima bedden goede keukeninventaris .
Ligging ook fantastisch...alleen de schoonmaak was meer dan droevig.snap dat jullie ook afhankelijk zijn van de medewerkers in de schoonmaak en dat er overal een personeels tekort is maar ik vind 67 euro voor de schoonmaak kosten voor een huisje dat niet schoon is een fors bedrag..heb zelf de Senseo schoongemaakt want van schimmel wordt je ziek.de vloer met een sopje schoongemaakt.en de spinrag maar laten zitten kon geen raggebol vinden.
Vindt het voor mezelf altijd moeilijk om te klagen en eigenlijk moet je gelijk aan de bel trekken bij klachten...maar het was zon mooi weer en we wilde zo gauw mogelijk gaan fietsen..ook al omdat we eerder in onze accomodatie konden( wat trouwens heel tof was) dan moet je weer wachten tot er iemand komt enz enz dacht bij mezelf dit is de snelste oplossing...maar nogmaals we hebben een fantastisch weekend gehad ook mede door het mooie weer..

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Ondanks dat de nieuwe keuken nog niet was ingericht en een van de matrassen een grote (plas)plek had een fijn een een gezellig weekend gehad.