Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Nationaal Park Oosterschelde

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Vrouwenpolder

Zeeland heeft een lange en roerige geschiedenis met het water. Maar het water kan ook heel mooi zijn! Breng daarom eens een bezoekje aan het Nationaal Park Oosterschelde. Dit is het grootste en natste Nationaal Park van Nederland. Een wereld van getij, wind, en vooral water. U kunt het Nationaal Park gratis betreden.

Door de mengeling van zout en zoet water, diep en ondiep water, sterke en zwakke stromingen en de aanwezigheid van slikken en schorren treft u in het Oosterscheldegebied veel variatie in de flora en fauna aan. Er zijn zeehonden, bruinvissen, zoutplanten, wieren en algen en veel verschillende soorten vogels die u tijdens uw bezoek aan het nationaal park kunt spotten. De zeehonden liggen met laag water te zonnen op de zandbanken. Hun favoriete plekken om te rusten zijn op de Roggenplaat en op de kop van de Vondelingsplaat.

Wilt u meer weten over Nationaal Park Oosterschelde? Op de website vindt u meer informatie.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.