Sport & spel

  • Recreatieruimte
  • Speeltuin(en)
  • Sport-/ speelveld(en)
  • Recreatieprogramma
  • Kids Club
  • Koos Konijn
  • Gratis sport en animatie

Op Vakantiepark De Soeten Haert is er genoeg te doen voor jong en oud. Ons park beschikt over diverse sport- en spelmogelijkheden.

Onze jongste gasten kunnen terecht bij Koos Konijn voor een dag vol spelletjes en plezier! Koos Konijn is de officiële mascotte van ons park en is een echte kindervriend. ’s Ochtends rijdt Koos tijdens zijn Wake-Up-Route door het park om te kijken of zijn vriendjes al wakker zijn. Kinderen die ’s ochtends willen komen spelen zijn vanaf dan van harte welkom! Samen met Koos Konijn ontmoeten uw kinderen nieuwe vriendjes en kunnen ze deelnemen aan leuke activiteiten, zoals knutselen, dansen, meedoen aan een minidisco en nog veel meer. Voor een compleet programma bekijkt u de parkwebsite van Vakantiepark De Soeten Haert.

Ook voor volwassenen is er op Vakantiepark De Soeten Haert natuurlijk genoeg te doen. Wilt u graag de omgeving ontdekken, maar heeft u geen zin om uw eigen fiets mee te zeulen? Huur dan op ons park gemakkelijk een fiets en trek er lekker op uit. Hebben uw kids u uitgedaagd tot een potje voetbal? Geen probleem: op Vakantiepark De Soeten Haert vindt u meerdere sport- en speelvelden. Ook beschikken wij over een recreatieruimte, waar u onder anderen terecht kunt voor een potje biljart of poolen.

Op Vakantiepark De Soeten Haert kunt u gratis gebruik maken van ons sport- en animatieprogramma. Graag willen wij u er op attenderen dat in de periode van 5 november 2019 tot 2 april 2020 en van 7 november 2020 tot 8 januari 2021 de Koos Kids Club gesloten is en er geen recreatieprogramma zal zijn.

Bekijk het sport- en animatieprogramma